ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

13 Νοε 2012

Για την απεργιακή πανευρωπαϊκή κινητοποίηση της Τετάρτης 14ης Νοεμβρίου 2012


Με την ψήφιση των μέτρων και του πιο ακραίου προϋπολογισμού λιτότητας και ύφεσης η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη συνεχίζει με τον πιο σκληρό τρόπο την βάρβαρη, αντικοινωνική και συγχρόνως αναποτελεσματική για την κατάσταση της χώρας και της οικονομίας «μνημονιακή πολιτική».
Η κυβέρνηση πανηγυρίζει την ίδια ώρα που ξεπουλά τον δημόσιο πλούτο και προσδένει τη χώρα στο άρμα Μέρκελ. Πανηγυρίζει την ώρα που δέχεται απανωτά χαστούκια από τους διεθνείς πολιτικούς της φίλους. Πανηγυρίζει την ίδια ώρα που «ρίχνει τα τείχη» υπεράσπισης της κοινωνίας και της χώρας.

Β. Χατζηλάμπρου: Κανένας αυτοδιοικητικός να μη συναινέσει στις απολύσεις στους ΟΤΑ



Στην κινητοποίηση των εργαζόμενων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων συμμετείχε σήμερα ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών εκείνων που ψήφισαν την καταδίκη της ελληνικής κοινωνίας με το Μημόνιο 3, ξεκίνησε η εφαρμογή των επαχθών μέτρων. Οι απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Μ. Κανελλοπούλου για τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στο Δήμο Πατρέων και και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας



Ως βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, είμαι στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ο αγώνας τους πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλο το λαό.
Η τρικομματική τραπεζοκρατία διαλύει ακόμα και θεσμούς εκτρώματα όπως οι Καλλικρατικοί Δήμοι και οι Περιφέρειες μαμούθ, για την υποστήριξη των οποίων χύθηκε πολύ μελάνι και πολλή λάσπη.
Οι μόνοι που μπορούν αν διατηρήσουν την κοινωνική συνοχή των τοπικών κοινωνιών είναι οι εργαζόμενοι και μία Αριστερή Κυβέρνηση με εναλλακτικό πρόγραμμα.
Λαϊκός ξεσηκωμός και εκλογές, για να σωθεί η χώρα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ