ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

6 Δεκ 2013

Ομιλίες των βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση στη βουλή για τον προϋπολογισμό

Η ομιλία του Βασίλη Χατζηλάμπρου



Η ομιλία της Μ. Κανελλοπούλου:


ΟΛΜΕ: Καταγγέλλει την αστυνομική βία στις μαθητικές διαδηλώσεις και ζητάει την απελευθέρωση των συλληφθέντων

Καταγγέλλει την αστυνομική βία "που ασκήθηκε σήμερα πάνω σε ανήλικους μαθητές" σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ και ζητάει να απελευθερωθούν άμεσα οι συλληφθέντες


Ολόκληρη η καταγγελία
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει την αστυνομική βία που ασκήθηκε σήμερα πάνω σε ανήλικους μαθητές στην συγκέντρωση που είχαν οργανώσει για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Καταδικάζουμε τις αναίτιες προσαγωγές και συλλήψεις μαθητών. Καταδικάζουμε τη στάση της αστυνομίας που έκανε συλλήψεις στο σωρό  και εγκλώβισε χιλιάδες στα Προπύλαια.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους.


Ανακοίνωση σχετικά με την κυβερνητική σύσκεψη για τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Το όψιμο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα είναι υποκριτικό στο βαθμό που δεν αντιμετωπίζεται στην ουσία το πρόβλημα και δεν αναλαμβάνονται συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προστασίας των ασθενέστερων στρωμάτων που ζουν στο πετσί τους τις συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής.

Ομιλία του Β. Χατζηλάμπρου στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό


Ομιλία της Μ. Κανελλοπούλου στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό




"Κύριε Υπουργέ,
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Έχω στη διάθεσή μου μόλις 6 λεπτά προκειμένου να μιλήσω για τον πολιτισμό, τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας όπως όλοι κοινότοπα επαναλαμβάνουν, χρόνια και χρόνια τώρα, χωρίς ποτέ να εννοούν τίποτα περισσότερο από φιέστες μικροαστικής γκλαμουριάς, όργια σπατάλης, εξυπηρετήσεις και επιχορηγήσεις ημετέρων και πελατειακούς διορισμούς που εκ των υστέρων έρχονται τάχα να αξιολογήσουν, οι ίδιοι.

Το Κόκκινο στο Mojo Radio 107,7 FM

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "στο Κόκκινο" ανακοινώνει τη συνεργασία του και εκπέμπει ζωντανά καθημερινά από τη συχνότητα του Mojo Radio 107,7.
  • 7:00-10:00 | Η Φυλή των Φίλων, με τον Κώστα Αρβανίτη
  • 12:00-12:30 | Το Κόκκινο Μοτοσακό, με το Σταμάτη Κραουνάκη
  • 14:00-16:00 | Μεσημεριανό Μαγκαζίνο

Συντονιστείτε!

Ανακοίνωση Νέων ΣΥΡΙΖΑ για την 6η Δεκέμβρη

Πέντε χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από την κρατική καταστολή κι η τελευταία δεν έχει σταματήσει καθόλου να έχει στο επίκεντρο των επιθέσεών της τις νέες και τους νέους. Από τότε μέχρι σήμερα, το πανεπιστημιακό άσυλο έχει γίνει παρελθόν, η αστυνομία έχει εισβάλει σχεδόν σε όλους τους ελεύθερους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, εκατοντάδες νέες και νέοι έχουν ξυλοκοπηθεί και προσαχθεί αναίτια στις μεγάλες κινητοποιήσεις του αγωνιζόμενου λαού και η βία και ο αυταρχισμός έχουν γίνει τα κύρια μέσα για την επιβολή μιας πολιτικής που καταδικάζει κάθε όνειρο των νέων, που θεωρεί τις ανάγκες μας περιττό βάρος στο δρόμο για την «ανάπτυξη».
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ